Mario Casas Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mario Casas Serbia

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :)

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Annie

Annie

Broj poruka : 28
Datum upisa : 17.05.2011
Godina : 28

I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :) Empty
PočaljiNaslov: I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :)   I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :) EmptyPon Sep 19, 2011 4:57 am

Kako ste se proveli prvog dana skole?Ako ste krenuli u srednju,kako vam se cini drustvo?Neki novi nastavnik?Nastavnica?Ukratko:Utisci o Famoznom Prvom Septembru!!!
Nazad na vrh Ići dole
Pavle

Pavle

Broj poruka : 531
Datum upisa : 25.04.2011
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :)   I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :) EmptyPon Sep 19, 2011 7:08 am

Maaaa sve u svemu smorio sam se jos tog dana.. xD
Dosle neke nove nastavnice,vecina su isti.. I tako.. Dan za danom.. Zivim za to da se vratim kuci hehe.. Vas 1. septembar?? Very Happy I ostali septembri do danasnjeg dana Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Maci

Maci

Broj poruka : 59
Datum upisa : 05.10.2011
Godina : 30

PočaljiNaslov: Re: I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :)   I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :) EmptyPet Okt 07, 2011 12:53 pm

Vauuuu. "Fenomalnoooo".. Very Happy

Vucem nekako. Heh, i ja zivim za to da se vratim kuci... -.-'
Meni su problem novi, strucni predmeti x) Npr. statistika i monetarna ek, koje mi predaje jedna profesorka koja..em sto pita svaki prokleti cas, em sto me strasno iritira k' Boga xD -.-
I + ima cinjenica da prekosutra imam 2 pismene i 2 usmena odgovaranja, a ja nista ne znam, da to prosto zvuci 'ocaravajuce'... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Pavle

Pavle

Broj poruka : 531
Datum upisa : 25.04.2011
Godina : 29

PočaljiNaslov: Re: I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :)   I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :) EmptySub Okt 08, 2011 10:51 am

Ja cele sledece nedelje imam uzasne kontrolne i ispitivanja bez odmora. Ne znam kako cu preziveti :O
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :)   I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :) Empty

Nazad na vrh Ići dole

I...taj famozni 1 SEPTEMBAR... :)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Mario Casas Serbia :: OFF topic :: Ćaskanje i Igrice-
Skoči na: